Rólunk
A HIFI FILTER csoport a legszélesebb szűrőkínálatot kínálja Európában akár napi szállítással. A HIFI FILTER mára a kompatibilis szűrők vezető márkanevévé vált.

Minden technológiai és emberi erőforrásunkat mozgósítjuk annak biztosítása érdekében, hogy csapataink képzettek, tapasztaltak legyenek és a legjobb tudásuk szerint teljesítsenek.
Jakab József | ügyvezető
30 000
féle raktárról elérhető szűrő
41 000
m2 raktárkapacitás Európában
3,5 millió
szűrő raktáron

Regisztráljon viszonteladónak a még nagyobb kedvezményekért!

Regisztrált partnereink hozzáférést kapnak a hatalmas adatbázis minden tartalmához. Kereshetnek keresztreferencia illetve HIFI Filter szám alapján is. A találatok túlnyomó többségénél megtekinthetik a keresett termék méreteit és az adott szűrőtípus vagy szűrőcsoport képét is.
Szintén megjelenítésre kerül a méreteken túl a termék saját kedvezményével csökkentett ára, valamint készletinformáció a keresett termék elérhetőségéről.
Viszonteladóink személyreszabott kedvezményt kapnak, melynek mértéke függhet az egyszeri vásárlás mértékétől illetve a folyamatos együttműködés mértékétől.

A regisztráció menete:

Töltse ki a viszonteladói regisztráció űrlapot.
A leadott adatok alapján, amennyiben megfelel a minimális feltételeknek, elkészítjük és aktiváljuk viszonteladói profilját, amelynek elkészültekor értesítést küldünk a regisztrációnál megadott email címre.

Viszonteladói regisztráció feltétele, hogy rendelkezzen érvényes vállalkozói adószámmal!

Regisztráció

Személyes adatok

Számlázási adatok
Szállítási adatok